1/4
 

Tennispaviljoen Kadoelen

Amsterdam 2018

Amsterdam
buitenschoolse opvang
eigentijds
Licht en ruimtelijkheid
Nieuwbouw
Paviljoen


Het ontwerp voor een paviljoen voor tennisvereniging Kadoelen in Amsterdam Noord. Het gebouw bevat een kantine met terras op de eerste verdieping, van waaruit goed zicht is op de tennisvelden. Op de begane grond zitten de kleedruimtes en facilitaire functies, maar ook een tenniswinkel en fysiotherapeut. Haaks op het volume staat een lager gebouw waar een buitenschoolse opvang in zit. deze buitenschoolse opvang is erg gericht op sport en op die manier onlosmakelijk verbonden met het tennispaviljoen.
  
De open spantenstructuur zorgt voor samenhang, transparantie en een uitnodigend gebouw. Het paviljoen is zo geplaatst dat het terras volledig gericht is op de tennisvelden en tevens op het zuid westen om na het sporten met een drankje te genieten van de ondergaande zon.
  
De wens is om het paviljoen in 2019 te realiseren. Bekijk de website van tennisvereniging Kadoelen voor de ontwikkelingen rondom het paviljoen.

Keern Hoorn

Een verrassend eigentijdse woning in een historische straat in Hoorn


KSWI Zwaag

Kleinschalig wooninitiatief voor gehandicapten


Gortersweg Schoorl

Uitbouw en herindeling luxe woning in Schoorl