nieuwbouw woning in Hoorn

18 januari 2018

Deze vrijstaande woning is van de straatkant ingetogen met verfijnde details en opent zich in de achtertuin volledig. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Ga naar het project.


Rubriek “de Verbeelding” in het NHD

28 juni 2017

In het Noordhollands Dagblad van 27 juni jl is ons ontwerp voor de Fordgarage aan het Keern in Hoorn gepubliceerd. Met deze schets brengen wij de potentie van de locatie in beeld. Door de spoorlijn onder de grond te leggen ontstaat er ruimte voor een plein voor het publiek.


Uitbreiding woning in Schoorl

14 maart 2017

In januari is de bouw gestart van een aanbouw die met natuurlijke materialen en diverse zichtlijnen een bijzondere relatie tot het landschap heeft.
Op de projectpagina is meer te lezen over de ontwikkeling van dit pand.


Ontwikkeling Voorstraat 16 Oude-Tonge

1 november 2016

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met een bepaald pand? Voor deze winkel deden wij diverse onderzoeken naar herbestemming. Komen er verschillende appartementen, een commerciƫle ruimte of wordt het een luxe notariswoning? Op de projectpagina is meer te lezen over de ontwikkeling van dit pand.


Nieuwe huisstijl en nieuwe website

2 december 2015

Vandaag presenteren wij onze nieuwe huisstijl en de nieuwe website. Een frisse identiteit met een toegankelijke responsive website waarmee we ons werk optimaal kunnen presenteren.
Met dank aan: Kantoor PAPA