MH Architectuur wordt Format Architecten!

2 april 2021

Zie onze nieuwe website formatarchitecten.


Tennispaviljoen Kadoelen in Amsterdam gereed

2 april 2021

Het paviljoen voor de tennisvereniging Kadoelen is gereed! Er moet nog een klein beetje aan de inrichting gedaan worden en dan kan er volop genoten worden van het nieuwe paviljoen. Wij ontwierpen een bijzonder licht en ruimtelijk paviljoen met uitzicht op alle tennisbanen en de ondergaande zon. 


Ingetogen maar toch in het oog springende woning.

25 februari 2021

Een woning met veel glas en zicht op het “lineaire park” was het uitgangspunt voor deze vrijstaande woning in de Draai in Heerhugowaard. Het accent op de zijgevel aan het lineaire park maakt de woning een uniek en in het oog springend object.


Ooit een droom, nu realiteit; Tiny House

10 februari 2021

Wat ooit een droom voor Warja en Sybrich was is dan nu toch realiteit geworden. Begin vorig jaar begon de bouw aan de tiny house van Warja en Sybrich en 25 januari dit jaar was het dan eindelijk zo ver! De tiny house werd met de trekker (tractor) uit de loods gehaald en naar haar bestemming in Schoorl gereden.


Tennispaviljoen Kadoelen, Amsterdam bijna gereed

25 januari 2021

Voor tennisvereniging Kadoelen in Amsterdam Noord ontwierpen wij een bijzonder licht en ruimtelijk paviljoen met zicht op alle tennisbanen en de ondergaande zon. De open spantenstructuur zorgt voor samenhang, transparantie en een uitnodigend gebouw. Zie de projectpagina voor meer beelden.