1/6
 

Juwelier Schouten

Heerhugowaard 2010

Heerhugowaard
Retail
Toegankelijkheid


De ontwerpopgaaf in 2010 betrof de uitbreiding van de juwelierszaak in winkelcentrum Middenwaard, Heerhugowaard. Belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp waren de toegankelijkheid vanuit het winkelcentrum en het versterken van de huidige bedrijfsfilosofie. Door een tweede entree te creëren is de toegankelijkheid vanuit het winkelcentrum enorm versterkt. Tevens is de vloer van de winkelstraat deels doorgetrokken in de winkel. Dit en de dubbele entree zorgt voor een laagdrempelige toegankelijkheid.
 
Bezoekers lopen makkelijk even naar binnen. In de winkel zijn diverse zone’s; snelle, actieve plekken waar veel mensen tegelijk geholpen kunnen worden en meer teruggetrokken plaatsen waar de klanten rustig advies kunnen krijgen.

KSWI Zwaag

Kleinschalig wooninitiatief voor gehandicapten


Renovatie winkel tot woning

Herindeling woning en gevelrenovatie


Harpij Heerhugowaard

Uitbouw en herindeling woning