1/5
 

Gortersweg Schoorl

Schoorl 2014

Aanbouw
Licht en ruimtelijkheid
Schoorl
Woning


Licht en ruimtelijkheid waren de uitgangspunten voor de uitbreiding van deze woning. Verder was de wens van de opdrachtgever zoveel mogelijk vegunningsvrij te bouwen. Zodoende is er zowel aan de noord-, zuid- als westzijde een uitbreiding ontworpen. De zuid- en westzijde richt zich op de tuin en beval veel glas. De materialen passen goed bij de bestaande woning. De uitbreiding aan de noordzijde sluit zich aan bij een reeds aanwezige aanbouw, deze vorm een contrast met de bestaande woning.
 
In samenwerking met Wildeboer Bouw.

woning Heerhugowaard

Een ingetogen maar toch in het oog springende woning in heerhugowaard.


Tennispaviljoen Kadoelen

Een bijzonder licht en ruimtelijk paviljoen met zicht op alle tennisbanen en ondergaande zon